Jocuri Online jocuri online
concursuri CONCURSURI
jocuri actiune ACTIUNE
jocuri aventuri AVENTURI
jocuri avioane AVIOANE
jocuri masini MASINI
jocuri sport SPORT
jocuri carti CARTI
jocuri potrivire POTRIVIRE
jocuri indemanare INDEMANARE
jocuri puzzle PUZZLE
jocuri fete FETE
jocuri halloween HALLOWEEN
jocuri usoare USOARE
toate jocurile TOATE CATEGORIILE

Te afli pe pagina de Jocuri de Indemanare

Am depistat ca te afli pe pagina de Jocuri de Indemanare de pe calculator, asa ca ti-am pregatit mai jos o lista de jocuri de actiune online gratuite, special realizate pentru monitorul tau.

Am depistat ca te afli pe pagina de Jocuri de Indemanare de pe mobil, asa ca ti-am pregatit mai jos o lista de jocuri de actiune online gratuite, special realizate pentru telefoane mobile.

Care sunt cele mai populare jocuri de indemanare?

Am realizat o selectie cu jocurile online gratuite de indemanare cele mai noi pe care le-am adaugat pe site-ul nostru, in ultima perioada

Care sunt cele mai bune jocuri de indemanare de jucat pe telefonul mobil?

Am realizat o selectie cu jocurile optimizate, care se vad, care se misca si care se pot juca cel mai bine pe telefoane mobile, pentru a te ajuta sa ai parte de cea mai buna experienta posibila, pe site-ul nostru.

Care sunt cele mai noi jocuri de indemanare?

Am realizat o selectie cu jocurile online gratuite de indemanare cele mai noi pe care le-am adaugat pe site-ul nostru, in ultima perioada

De ce sa joci Jocuri de Indemanare?

Jocurile de îndemânare sunt o modalitate excelentă de a te distra, îmbunătățind în același timp diverse abilități, cum ar fi concentrarea, memoria, reflexele și strategia.

Acest lucru sună deja prea grav pentru un site distractiv, așa că trebuie să subliniem că jocurile noastre au și baloane, creaturi lipicioase, bule, viermi și pești. Și vorbind despre pești, jocuri precum Fishy vă ajută să vă antrenați reflexele în timp ce înotați în jurul mâncării peștilor mai mici evitând în același timp să fiți mâncați de peștii mai mari. În Mad Shark locuiți într-o lume de pește-mănâncă-pește, iar singura modalitate de a supraviețui este să vă mâncați drumul spre vârful lanțului de pește.

Și care este scopul jocurilor precum Balloon Paradise și Bloons? Desigur, este să îți îmbunătățești obiectivul. Încercați să aruncați cât mai multe baloane posibile folosind săgeți sau loviți bulele pentru o haos de bule! Testeaza-ti indemanarea!

Aceste jocuri vă vor ajuta, de asemenea, să vă impresionați prietenii și să câștigați următorul meci Scrabble! Îmbunătățiți-vă abilitățile de cuvinte cu Bookworm, unde creați cuvinte folosind plăcile disponibile. Nu următorul da Vinci? Perfecționați-vă abilitățile de desen cu Sketchpad DX desenând imaginile afișate. Doriți să îmbunătățiți strategia? Războiul Miragine vă permite să vă păcăliți adversarul și să lăsați legiunile lor, întotdeauna o abilitate utilă.

Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de testare la pub? Încercați Impossible Quiz 2 - nu este numit imposibil pentru nimic și puteți chiar să obțineți câteva lucruri interesante.

Deci ce mai aștepțați? Începeți să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă distrați!