Jocuri cu masini

JOCURI CU MASINI PREMIUM

Pentru jocurile cu masini din aceasta categorie trebuie sa iti creezi un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Desert Run


JOC PREMIUM
Conduci un Humvee prin desert si scopul acestui joc cu masini este sa distrugi cat mai multi cactusi si palmieri, incercand sa parcurgi o distanta cat mai mare odata ce ai pornit prin jungla.

Zombinators


JOC PREMIUM
Odata ce ti-ai ales nivelul, esti pus la volanul unui monster truck, fata in fata cu o armata de zombie. Ai grija cum treci printre ei in acest joc cu zombie combinat cu masini, colecteaza banutii si incearca sa ajungi la linia de sosire pentru a finaliza nivelul.

Parking Toy Story


JOC PREMIUM
Parcarile nu au fost niciodata mai amuzante! Ce poate fi mai haios decat sa parchezi o masina de jucarie pe locul ei predefinit printre alte jucarii, dupa ce ai colectat stelutele catre acesta?

Zombie Road


JOC PREMIUM
Jocul Zombie Road te pune fata in fata cu un drum presarat cu obstacole si zombie. Daca obstacolele trebuie evitate pentru a nu ramane blocat, zombie pe care ii intalnesti pe strada trebuie striviti pentru a iti creste punctajul.

Traffic Racer


JOC PREMIUM
Condu-ti masina cu viteza printre masinile din traficul orasului si colecteaza punctele asezate pe benzi diferite in Traffic racer, acest joc de indemanare cu masini.

Furious Road


JOC PREMIUM
Fa parte din viitorul apocaliptic din acest joc, in care te lupti pentru resurse cu scavengeri. Trebuie sa colectezi sanatate si combustibil pentru un punctaj cat mai mare. Ai grija la autobuz, arunca cu cocktailuri molotov.

JOCURI CU MASINI GRATUITE

Jocurile cu masini de mai jos sunt gratuite, le poti juca oricand si de oriunde. In cazul in care vrei sa fii rasplatit pentru jucarea lor, iti poti face un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Traffic Car

Halloween Ride

Formula Drag

Super 8 Race

Grave Drive

Moto Beach Ride

Wrecked

Mad Taxi Driver

Box Race

Ice Biker

King of Drag

Puppy Race

Supercars Parking

Express Truck

Park The Beetle

Skull Racer

Tractor Express

Summer Beach Parking

Fast Madness

3 Cars

National Class

Motorbike Race

Rage Racer

4 Cars

Snow Race

RaceLine

Crazy Driver

Slot Car Racing

Rocking Wheels

Remember Where

Park Your Car

Let’s Park

Formula Racing

Drag Racing

Deadly Race

Dangerous Racing

Cute Road

Desert Racer

Steam Trucker

Monster Track

Traffic driver

Jumpy Car

Tiny Race

Kart Rush

Fast Driver

Mini Road

2 Cars Adventure

Ai condus vreodata doua masini in acelasi timp? Acum e ocazia ta! Apasa pe sctiunea de ecran a fiecarei masini pentru a ii schimba banda, evista gropile si culege canistrele de combustibil.

Speed Racer

Traffic Command