Jocuri de Actiune

JOCURI DE ACTIUNE PREMIUM

Pentru jocurile de actiune din aceasta categorie trebuie sa iti creezi un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Lemmy vs Zombies

JOC PREMIUM

Numele tau este Lemmy si te-ai trezit in apocalipsa zombie peste noapte. Tot ce ai la tine este o mitraliera si trebuie sa impusti cat mai multi zombie in acest joc online cu impuscaturi pentru a avea sanse de supravietuire.

Zombie Attack

JOC PREMIUM

Esti un agent special in mijlocul unei invazii de zombie iar scopul tau final este sa acumulezi cat mai multe puncte pana sa fii mancat. Crezi ca reusesti sa impusti cat mai multi zombie in acest joc horror?

No Mercy Zombie

JOC PREMIUM

Invazia zombie in 3D! Ai ocazia sa te plimbi pe stradutele si intersectiile unei suburbii la lasarea noptii si sa impusti cat mai multi zombie, care vin spre tine cu viteze diferite. Prinde-i pe toti inainte sa te prinda ei!

Kung Fu Master

JOC PREMIUM

Kung Fu-ul nu a fost vreodata mai usor, atunci cand esti atacat din patru directii. Tot ce trebuie sa faci este sa nimeresti pe poteca pe care vin ninja inamici si sa rezisti cat mai mult in acest joc de actiune.

Gunslinger Duel

JOC PREMIUM

Ti-ai dorit vreodata sa traiesti intensitatea unui duel din vestul salbatic? Acum ai ocazia, in acest joc cu impuscaturi. Fii pe faza si cand va veni momentul, scoate pistolul la timp inaintea adversarului tau.

Furious Road


JOC PREMIUM
Fa parte din viitorul apocaliptic din acest joc, in care te lupti pentru resurse cu scavengeri. Trebuie sa colectezi sanatate si combustibil pentru un punctaj cat mai mare. Ai grija la autobuz, arunca cu cocktailuri molotov.

JOCURI DE ACTIUNE GRATUITE

Jocurile de actiune de mai jos sunt gratuite, le poti juca oricand si de oriunde. In cazul in care vrei sa fii rasplatit pentru jucarea lor, iti poti face un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Sniper Mission

Hotline City

City Hero

Zombies Night

Mad Scientist Run

Zombies Night 2

Target Hunt

Tower War

Tank Battle Ground

Super Slashman

Mr Bullet

Deadfight

Barbarian Vs Mummy

HOLD POSITION 2

Hold Position

Black Assassin

Orc invasion

Battle Arena

The Survivor

Vikings Vs Skeletons

Super Knight

Super Archer

Horik Viking

Frenetic Space

Face Ninja

Escape from the Thorns

Destroy Only Tanks 2

Destroy Only Tanks

Destroy the Blocks

Defense Battle

Brave Warriors

Mad Scientist