Jocuri de Halloween

JOCURI HALLOWEEN PREMIUM

Pentru jocurile halloween din aceasta categorie trebuie sa iti creezi un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Lemmy vs Zombies

JOC PREMIUM

Numele tau este Lemmy si te-ai trezit in apocalipsa zombie peste noapte. Tot ce ai la tine este o mitraliera si trebuie sa impusti cat mai multi zombie in acest joc online cu impuscaturi pentru a avea sanse de supravietuire.

Zombinators


JOC PREMIUM
Odata ce ti-ai ales nivelul, esti pus la volanul unui monster truck, fata in fata cu o armata de zombie. Ai grija cum treci printre ei in acest joc cu zombie combinat cu masini, colecteaza banutii si incearca sa ajungi la linia de sosire pentru a finaliza nivelul.

Zombie Attack

JOC PREMIUM

Esti un agent special in mijlocul unei invazii de zombie iar scopul tau final este sa acumulezi cat mai multe puncte pana sa fii mancat. Crezi ca reusesti sa impusti cat mai multi zombie in acest joc horror?

Zombie Road


JOC PREMIUM
Jocul Zombie Road te pune fata in fata cu un drum presarat cu obstacole si zombie. Daca obstacolele trebuie evitate pentru a nu ramane blocat, zombie pe care ii intalnesti pe strada trebuie striviti pentru a iti creste punctajul.

No Mercy Zombie

JOC PREMIUM

Invazia zombie in 3D! Ai ocazia sa te plimbi pe stradutele si intersectiile unei suburbii la lasarea noptii si sa impusti cat mai multi zombie, care vin spre tine cu viteze diferite. Prinde-i pe toti inainte sa te prinda ei!

JOCURI HALLOWEEN GRATUITE

Jocurile halloween de mai jos sunt gratuite, le poti juca oricand si de oriunde. In cazul in care vrei sa fii rasplatit pentru jucarea lor, iti poti face un cont.

Este complet gratuit si in plus, un cont iti permite sa te inscrii in competitiile noastre cu premii reale. Creeaza un cont sau vezi mai multe detalii.

Halloween Ride

Zombies Night

Grave Drive

Zombies Night 2

Puppy vs Zombie

Flappy Witch

Halloween Story

Zombie World

Zombie uprising

Halloween Match

Halloween Memory