jocuri online
informatii joc

Joc online masini furious road

INAPOI LA JOCUL ONLINE

Ne bucuram ca ai ales sa te joci pe Trolly si iti uram bun venit in cea mai tare comunitate de jocuri online din Romania!

In cazul in care ti-a placut acest joc online, nu ezita sa mai incerci si alte jocuri din categoria aceasta.

Care sunt cele mai bune jocuri gratuite online de jucat pe telefonul mobil?

Am realizat o selectie cu jocurile optimizate, care se vad, care se misca si care se pot juca cel mai bine pe telefoane mobile, pentru a te ajuta sa ai parte de cea mai buna experienta posibila, pe site-ul nostru.

Care sunt cele mai bune jocuri gratuite online de jucat pe calculator?

JOCURI GRATUITE ONLINE PE TROLLY

Salut! Bine ai venit pe Trolly.ro, cea mai tare comunitate de jocuri online gratuite din Romania!

Pe platforma noastra vei gasi sute de jocuri online gratuite si de calitate pe care le poți juca în modul single sau in concursuri. De asemenea, Trolly.ro funcționează pe dispozitivul tau mobile preferat, dar si pe laptopuri sau calculatoare, ocupandu-ne de fiecare joc in parte, astfel incat sa ai o experienta cat mai buna.

Organizam lunar concursuri online cu premii reale! Pe scurt, pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa intri in pagina de concursuri, sa joci unul sau mai multe din turneele prezente si sa ajungi cat mai sus in clasament. Primii trei jucatori vor castiga premii reale in vouchere la cel mai cunoscut comerciant din Romania, in functie de punctele pe care le vor face in fiecare joc, cat timp se afla in top. Poti juca de cate ori doresti, nu avem o limita de cate ori un jucator poate incerca sa isi depaseasca scorul, pe al lui sau pe al unui alt concurent.

Platforma Trolly.ro nu promoveaza si nu contine jocuri de noroc. Jocurile prezente pe site-ul Trolly.ro sunt bazate strict pe aptitudinile jucatorilor nostri, in functie de jocul pe care acestia doresc sa si le testeze. De exemplu, in jocuri precum Traffic Command, jucatorii nostri isi pot testa indemanarea in manevrarea semafoarelor din diferite intersectii aglomerate, permitandu-le masinilor sa treaca cu un click de mouse sau apasare pe ecranul mobil. In alte jocuri, precum Super Knight, jucatorii nostri sunt teleportati intr-o lume a fanteziei de tipul Arcade, in care trebuie sa treaca peste inamici folosind comenzile de pe ecran. Nimic nu este la voia sortii, totul tine de indemanarea si priceperea jucatorilor nostri.

Jocurile prezente pe site-ul Trolly.ro sunt gratuite. Jucarea lor este gratuita iar participarea la concursurile Trolly.ro este, de asemenea, gratuita. Nu se percepe si nu se va percepe o taxa de participare, singurele conditii fiind ca jucatorii sa fie rezidenti ai Romaniei, sa aiba peste 18 ani si sa aiba Adblockerele dezactivate.

Datorita faptului ca Trolly.ro promoveaza ideea de jocuri gratuite si de a nu percepe vreo taxa pentru distractie online, avem rugamintea sa nu folositi adblockere de niciun fel, aceasta fiind sursa principala din care putem oferi inapoi aceasta facilitate, probabil unica, in Romania, de a oferi jucatorilor sansa sa se joace in concursuri gratuit si sa castige premii reale.

De la jocuri cu masini pana la jocuri sportive sau jocuri de actiune, te poti baza pe noi ca vom furniza de fiecare data calitate mai presus de orice. Asadar, daca gasesti o problema pe site-ul nostru, nu ezita sa ne contactezi pe adresa de email admin[at]trolly.ro sau folosind formularul de contact de pe pagina de Contact.